Çevrim içi dizinler, uygulanması daha kolay hale geldikçe popülerlik kazanmıştır.

Çevrim içi telefon rehberlerinde iş telefon bilgilerini listelemek, müşterilerin işletmenizi kolayca bulmasına yardımcı olur. Bir dizine işletme adı ve telefon numarası gibi temel bilgileri eklemek ucuz ve çok fazla zaman veya çaba gerektirmez. Bir web site oluşturmaya yerel gazete ve dergilerde reklam vermeye veya ağ etkinliklerine katılmaya ek olarak işletme telefon bilgilerini listelemek, satış artırmak ve yeni müşteri çekmek için yararlıdır. Dizin reklamı, pazarlama alanını sürekli besler. Çevrim içi dizinler, uygulanması daha kolay hale geldikçe popülerlik kazanmıştır.

Yerel Dizin Hizmeti

Çoğu bölgede, iş telefonu ve adresi ararken arayabileceğiniz yerel bilgi hizmeti dizini vardır. Bunu arayarak yerel hizmet dizine başvurun ve dizin listesine dahil edilmesini isteyin. Bölgeye bağlı olarak rehbere telefon bilgisi eklemek için küçük bir ücret alınabilir. Listelenmek için güncel bir telefon numarası sağlamanız gerekir. Telefon şirketlerinin ayrıca, telefon hizmeti abonelerinin ve diğer telefon şirketi hizmetlerini kullananların iş bilgilerini listelemeye izin veren yerel dizinler vardır. Firma rehberinde listelenirken ücret uygulanabilir.

Firma Dizini Listeleri

İşletmeyi, bölgesel bir telefon rehberine eklemek için bir liste satın almak üzere firma rehberi yayıncısına ulaşın. İşletme girişinin türüne bağlı olarak bir takım ücret ödemeniz gerekebilir. Temel işletme listesi genellikle ücretsizdir. İşletmenizi listelerken işletme adı, telefon numarası ve adres gibi temel bilgileri ekleme seçeneği vardır. Ayrıca grafik, slogan, logo, çalışma saati ve diğer bilgileri içeren reklam alanını çıkarma seçeneğiniz de vardır. Bu seçenekler, basit bir listelemeden daha pahalı müşteri açısından dikkat çekicidir.

Dizinlerin Önemi Tartışılmaz

Çevrim içi dizinler, geleneksel telefon defterine benzer. Bazı çevrim içi dizinler, işletme adı, telefon numarası ve adres içeren temel işletme listesini sunar. Tek yapmanız gereken web sitesini ziyaret etmek ve çevrim içi bir form doldurup göndermek. Çevrim içi dizinler ayrıca, arama motoru reklamcılığını kullanarak belirli bir müşteri tabanını hedeflemenize olanak tanıyan gelişmiş listeleme seçeneği sunar. Gelişmiş listeleme hizmeti ücretsiz değildir. Bu nedenle daha fazla bilgi edinmek için bir müşteri temsilcisine ulaşın. Çevrim içi işletme hizmeti, sektöre özgü çevrim içi dizine işletmenizin bilgilerini ekleyerek belirli müşteri türlerini hedeflemenize yardımcı olabilir.

Kobi map gibi listeleme hizmeti, işletmenizi ücretsiz olarak listelemenizi sağlar. Sektöre veya iş uzmanlığına hitap eden kitleyi bulmak için araştırma listeleme hizmeti sunar. Web Site: https://www.kobimap.com/

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski
Sektörel Bağlantı Dizini
Sektörel Bağlantı Dizini